2017-11-28

Servicii

În Sala Radio se organizeaza concerte, recitaluri, spectacole, conferințe, activitati festive si de protocol, precum si evenimente in centrul de presa.

Daca doriti sa realizati un eveniment in unul din spatiile Radio Romania va rugam sa descarcati si sa completati documentul alaturat – SOLICITARE ORGANIZARE EVENIMENTE – cu minimum 20 zile înaintea desfasurarii acestuia. Raspunsul il veti primi în maximum 10 zile lucratoare de la data solicitarii. Vor fi luate în considerare doar cererile completate la toate punctele.

Va asiguram de intreaga noastra deschidere si disponibilitate.

Cea mai complexă instituţie din România dedicată muzicii, ce reuneşte patru orchestre şi două coruri, o paletă extrem de largă de manifestări – concerte simfonice şi camerale, muzică clasică cu un repertoriu extrem de variat, cei mai mari instrumentişti români şi invitaţi din străinătate, jazz, pop, muzică populară, corală etc. – nouă luni de concerte, evenimente speciale, şi turnee, înseamnă Orchestrele şi Corurile Radio România, ansamblurile rezidente ale Sălii Radio.

Sala Radio are o capacitate de 941 de locuri si este cea mai mare sala de concerte simfonice si corale din tara si singura sala de concerte din Romania care ofera posibilitatea de a realiza inregistrari audio digitale, sau transmisiuni in direct, la calitate înaltă, de studio..

Sala Radio este considerata din punct de vedere al acusticii cea mai buna sala de concert simfonic din Bucuresti, esentiala in viata culturala a unei capitale europene.

Foaierul central

Cadrul elegant este conferit de pardoseala din marmură albă și scările monumentale laterale ce fac legătura cu parterul și etajul. Tot prin foaier se face și accesul în lojele Sălii Radio.

Suprafață : cca 600 mp.

Foaierele laterale

Foaier-ul este folosit ca spațiu expozițional dar și ca loc de întâlnire al personalităților din domeniul cultural cu prilejul lansării unor proiecte culturale de anvergură.

Suprafață foaier lateral dreapta: cca 275 mp.
Suprafață foaier lateral stanga: cca 275 mp.